13 Haziran 2014 Cuma

Barcelona

Madrid Havaalanı çok renkliydi ...


Ama asıl gönlümüzü fetheden bu renkler değil, bebekli ailelere öncelikler oldu. Neredeyse hiçbiryerde sırada beklemedik. Sanki herşey bize göre ayarlanmış. Herkesin kullanabileceği bebek arabaları reyonu bile vardı, ücretsiz ;) Bu fotoğrafı çektik ama güvenlik gereği yasakmış tabii, ah bu Türklerin fotoğraflama isteği ahhh..


Trende de hiç yabancılık çekmedi benim gezgin baykuşum, poz poz üstüne..


Sürekli Arya Nil huzurlu mu sorusu dolu olunca kafada hep bir onaylama tepkisi görmek istiyor insan ! E gösteriyor da kuzum :*


Bu poza benzer bir poz geçen sene Belçika'da çekmiştik, ne kocaman olmuş, ne çok şeyi değiştirmiş bir yıl...


Barcelona sahili oldukça serindi. Genelde bira keyfi yapan arkadaş grupları vardı. Bizdeki denize girme hayalleri meğer hayal olacak kalacakmış. Ama Arya Nil plajın altını üstüne getirdi. Plaj öyle kullanılmaz böyle kullanılır dedi adeta :) Bize de zevkten dört köşe tebessümle onu izlemek düştü...


Park Güell


Flemenko izlemek ne keyifli  birşeymiş! Arya Nil topuk seslerinden korktuğu için onu apar topar çıkarıp nöbetleşe izlemek zorunda kalsak da müthiş bir deneyimdi! 

Aşklarım...

Kızımız opera binasına çok yakıştı... Umarım müzikle hep iç içe olacağı bir hayatı olur. Umarım ileride anne iyi ki beni heryere yanınızda çanta gibi taşımışsınız, zihnimde hep birşeyler o günlere dair güzel şeyleri bana hatırlatır gibi, huzurla doluyorum... der :)